Wybierz ulubioną kuchnię

Lokale

Mamy już 1284 ocen lokali
i 659 opinii o lokalach

Jedzenie na telefon Lokale z największą
liczbą ocen
Lokale z największą
liczbą opinii
Lokale z kartą MENU Lokale na wesela

« Wstecz   Jesteś tutaj » Rzeszowskie smaki » Informacje › Jesienne nowości w karcie Menu Bacówka Radawa & SPA

Jesienne nowości w karcie Menu Bacówka Radawa & SPA

12-10-2017 | Komentarze (0)

Nowymi smakami została dopieszczona jesienna Karta Menu restauracji Ferula w Hotelu Bacówka Radawa & SPA****. Jeszcze więcej dań zostało ugotowanych z regionalnych podkarpackich produktów. Wśród przystawek - Pielmieni Jagnięce z Bundzem Kozim z Podkarpacia oraz Oscypek Podhalański.

Krem z Wędzonej Papryki, Kwaśnica oraz Żur Na Prawdziwkach będą smakowały osobom, które nie wyobrażają sobie życia bez pysznej Zupy.

Comber z Sarny oraz Golonka Wieprzowa Gotowana w Polskim Cydrze już twardo stoją w karcie menu obok znanej każdemu Gościowi Bacówki - Giczy Jagnięcej.

Królowa jesieni – dynia znalazła swoje miejsce w karcie deserów. Próbowaliście  Lody z Dyni Piżmowej? Brzmi ciekawie, a smakuje jeszcze lepiej!

Wszystkie tajemnice talentów kucharza restauracji Felura możecie poznać osobiście, wybierając sie na przejażdżkę do Radawy. 

 

Zobacz wpis Bacówka Radawa w naszej bazie restauracji.

 

Galeria

Podziel się ze znajomymi:

Wasze opinie

Dodaj opinię
Nikt jeszcze nie wypowiedział się na temat tego artykułu

Portal resinet.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy i wypowiedzi zamieszczanych przez internautów. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.