Nowości w menu Cafe Bazylia
17-11-2016 | Komentarze (0)
Pęczotto z grzybami leśnymi, fot. Cafe Bazylia
Cafe Bazylia zaprasza do skosztowania dwóch nowych dań w kracie.
Pierwszą z nowości jest kremowe Pęczotto z grzybami leśnymi, rozmarynem, cebulą, natką pietruszki, i śmietaną. Za danie zapłacimy 25 zł (450 g)
Druga nowość to Pollo Colorato, dziś najczęściej zamawiane danie przez gości Cafe Bazylia. Jest to roladka drobiowa z serem Ricotta, szparagami i rozmarynem, na sałatce z rukoli, szpinaku, chilli, czerwonej cebuli i posciutto, buraczków skropionych octem balsamicznym, podana z polentą i ciemnym sosem pieczeniowym. Za danie zapłacimy 38 zł (350 g)
Pollo Colorato, fot. Cafe Bazylia
Wasze opinie
Dodaj opinięPortal resinet.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy i wypowiedzi zamieszczanych przez internautów. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.